Takläggare Borås

Vi hjälper dig byta tak med professionella takläggare för takbyte, takomläggning och takrenovering i Borås.

Vår takfirma anlitas ofta för takarbete med tegeltak, papptak, plåttak och eternit tak. Göta Tak erbjuder takläggare till fast och bra pris. Beställ ett färdigt takpaket för villatak och garagetak, då ingår allt som behövs för en komplett takläggning i Borås.

Kontakta Göta Tak Borås för kostnadsfri offert redan idag

Boka gratis hembesök

Takrenovering Borås

Att renovera taket är en investering som ska hålla långt in i framtiden och då är det säkrast och tryggast att ta hjälp av en seriös takfirma. Vilket takmaterial som behövs för ditt tak beror självklart på vilken utformning och taklutning det är på taket. Vi anlitas ofta för takläggning, takrenovering med takpannor och plåttak för valmat tak, pulpettak, mansardtak och sadeltak.

För platta tak, flackt tak och motfallstak lägger vi oftast papptak. Betongpannor är den mest vanliga takpannan och har används flitigt sedan 60-talet och kan läggas på tak från 14 graders lutning och mer. Är du osäker på vilket takmaterial ditt hus behöver så chansa inte, ta hjälp av en seriös och väl rekommenderad takläggare i Borås.

Göta Tak har utfört takarbete i Borås sedan 1997. Med vår långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att låta oss sköta ditt takbyte. Vi erbjuder alltid en gratis takbesiktning och offert, dessutom får du träffa en av våra takexperter i Borås som kan besvara dina frågor och funderingar. Självklart får du ett fast pris för både takläggare och material. All betalning sker först efter avslutad takrenovering.

Tryggt takbyte!

Byta tak i Borås

Vi hjälper dig byta tak till ett fast pris i Borås. Ring vår takexpert redan idag 0732-61 29 01

Vi är en seriös och erfaren takläggare i Borås med goda referenser och trygg takgaranti på hela 30 år. Varmt välkommen med din offertförfrågan!

Boka gratis hembesök