Om Göta Tak

Seriös takläggare med fokus på dig som kund

Om vi får ditt förtroendet att utföra takrenovering på din fastighet, kan du vara säker på att takarbetet blir rätt och att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska rekommendera oss till dina vänner och grannar.

Att utföra en komplett takläggning kräver fokus och precisionsarbete

Våra takläggare vet att inget tak är bättre än hur det installeras, därför är kraven och kvalitén på installation oftast viktigare än materialet. Alla våra takläggare är proffs på att byta tak och specialutbildade och godkända för att montera de takmaterial vi jobbar med.

Göta Tak – proffs på takläggning

Göta tak är ett familjeföretag som 2016 utnämndes av Veckans Affärer som superföretag. Vi anlitas oftast av dig som söker takläggare för takrenovering, takläggning. Vi utför takrenovering till både små husägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Vi har resurser för att åta oss takarbete i alla storlekar. Våra arbetsmetoder utvecklas ständigt efter marknaden.

Självklart är våra takläggare diplomerade gällande takarbete för tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Vi utför takarbete över ett stort arbetsområde men utgår från Jönköping, Borås och Göteborg.

Fem fördelar med att anlita oss som takläggare för din takrenovering:

Alltid kostnadsfri takbesiktning med offert

Fast pris på ditt takbyte

Diplomerade takläggare

Marknadens längsta takgaranti

Helhetsansvar för hela byggprocessen

Göta Tak är en väl rekommenderad takläggare med lång erfarenhet inom takläggning och takrenovering.
Vi arbetar med att renovera tak, lägga nya tak. Alltid med fast pris för att byta tak med marknadens längsta takgaranti.

Kontakta oss för mer information

Jag har läst och godkänner personuppgiftspolicyn *