Göta Tak – proffs på takläggning

Göta tak är ett familjeföretag som 2016 utnämndes av Veckans Affärer som superföretag. Vi anlitas oftast av dig som söker hantverkare för takrenovering och oavsett om det är frågan om en mindre takreparation eller en stor takentreprenad har vi den kunskap som krävs för ditt byggprojekt. Göta Tak lägger tak till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och företag.

Våra arbetsmetoder utvecklas ständigt efter marknaden. Självklart är våra takläggare diplomerad för takarbete inom tegeltak, betongpannor, plåttak och papptak. Söker du bra takläggare? Tveka inte att kontakta oss på Göta Tak, vi utför takläggning med rätt pris.

Fem fördelar med att anlita oss som takläggare för din takrenovering:

  • Alltid kostnadsfri takbesiktning med offert
  • Fast pris på ditt takbyte
  • Diplomerade takläggare
  • Marknadens längsta takgaranti
  • Helhetsansvar för hela byggprocessen

Totalansvar med finansiella muskler.

Anlitar du oss på Göta Tak för ditt takbyte kan du känna dig trygg med ditt val av takläggare. Dessutom är alla projekt försäkrade upp till 10 miljoner.

Hur vill du ha ditt tak?

Dela med dig av dina idéer och träffa någon av våra takexperter. Tillsammans tar ni fram ett kostnadsförslag som passar just ditt tak.

2017-04-01

Göta Tak får nya ägare.
Nu är det klart att Göta Tak Väst köper varumärket Göta Tak av Categi och i samband med köpet byter Göta Tak Väst namn till Göta Tak. Vi kommer driva Göta Tak vidare i samma lokaler och med samma duktiga takläggare som tidigare säger VD Therese Karlsson. Varumärket stannar i familjen men i ett nytt bolag.

Historia
1997 Anlitades vi som takläggare i Borås, först var tanken att verka lokalt men inom några år spreds ryktet att vi utförde bra takbyte till bra priser. Vi bestämde oss att börja samarbeta med takläggare i Göteborg, idag 20 år senare anlitats våra skickliga takläggare över ett stort område som te.x. Jönköping, Lindköping och Stockholm. När Göta Tak lägger ditt tak vill vi att du som kund ska få en byggupplevelse och resultat över förväntan. Vi erbjuder dig som husägare ett helhetsansvar där vi håller i hela entreprenaden oavsett hur många hantverkare som krävs för ditt byggprojekt.

Att lägga nytt tak kräver precisionsarbete

– och varje takbyte är unikt.
Göta Tak vet att inget tak är bättre än hur det installeras, därför är kraven och kvalitén på installation oftast viktigare än materialet.
Alla våra takläggare är proffs på att byta tak och specialutbildade och godkända för att montera de takmaterial vi jobbar med.

Om vi får förtroendet att lägga ditt tak, kan du vara säker på installationen blir rätt och att vi gör vårt yttersta för att du som kund ska rekommendera oss till dina vänner och grannar.

Dags att byta tak?

Anlita en riktig takläggare
Låt oss räkna på ditt nya tak. Våra takexperter tar fram ett fast pris för hela entreprenaden med material och arbete. Göta Tak:s takläggare är proffs på takarbete vilket ger dig ett tryggt & säkert tak i många år. Takbranschens högsta garantier får du på köpet!


Göta Tak är nu kvalitetssäkrad och godkänd genom Villaägarnas Riksförbund. Det betyder att vi på Göta Tak lever upp till Villaägarnas hårda kvalitets- och servicekrav.

Utnyttja ROT-avdrag och minska vår arbetskostnad med 30 procent.

Läs mer på skatteverkets hemsida.