Vi lät Bra Byggare ringa upp en del av våra kunder och höra vad dem tyckte om oss. Dem fick ge sitt betyg med stjärnor 1 – 5. Ingen av kunderna var informerade i förväg och så här svarade dem.

5

Tegeltak

Duktiga, kom med egna lösningar, höll sig till offert och arbetet flöt på bra. Rekommenderas!

5

Svart glaserat tegeltak

Supernöjd, höll sig till avtalad offert, bra garantier, punktliga, noggranna. Kan starkt rekommendera Göta Tak.

5

Tegeltak

Höll sig till avtalat pris, allt flöt på superbra. Riktigt supernöjd, trevliga, lättsamma, punktliga, noggranna. Arbetade på snabbt. Kan starkt rekommendera Göta Tak.

5

Nytt tegeltak

Ordentligt gjort, städade efter sig, väldigt trevliga, inga bekymmer, kom med egna lösningar, offerten höll. Hade en del problem med taket som vi inte visste om, vilket Göta Tak löste på ett mycket bra sätt. Trodde inte man kunde lita på hantverkare men Göta Tak kan jag starkt rekommendera! Kan inte få annat betyg än en femma.

Det gör oss varmt att höra detta från våra kunder och det är ett starkt bevis att vi lyckats med att sätta kundens affär i fokus och att ligga steget före.

ETT STORT TACK!!!


Göta Tak är nu kvalitetssäkrad och godkänd genom Villaägarnas Riksförbund. Det betyder att vi på Göta Tak lever upp till Villaägarnas hårda kvalitets- och servicekrav.

Utnyttja ROT-avdrag och minska vår arbetskostnad med 30 procent.

Läs mer på skatteverkets hemsida.